Thursday, September 17, 2009

akhirnye

memandangkan kitorg tak dpt tengok citer ni kat wayang aritu, memang dah plan dari aritu lagi nak beli dvd dia sbb nak sokong mdec dan pojek upin ipin dan demi anak bangsa tanahair tercinte. huhu.

seumor idup kitorg, tak penah beli dvd original. aritu kata lepas 3 bulan tayang, dvd akan kuar, pastu dengar cite, august akan kuar dah dvd dia. masuk bulan august je, bersemangat tanye kat kedai, dah ada ke blom. asik takde je. baru2 ni je terbace kat kk's blog pasal dia dah beli. kiotrg pun terus singgah musicvalley n beli. akhirnye merase gak la beli dvd original. heheh.


rm35.90 saje. sile2lah beli juge ye. boleh dihidangkan kepada sedare-mare semase ari raye nanti.

ps: kk, same je harga kat kl ngan kat kk nun.... :P

4 comments:

zulfarina zulkeple said...

Masa kak zul soping raya aritu nmpak ada org jual kat PKNS Shah Alam RM29.90 aje VCD ori upin ipin tu tapi iye la kan nk pegi sana pon jauh jgk hehhehe

suhanazainal said...

zulfarina:
29.90 tapi VCD ek? yg saye beli ni DVD. sbb tu lain kot?

KaY FaiZaL said...

hahaha same ye harga dia. tak kesah lah! janji raya ni beraya bersama Upin dan Ipin. Pasang Dvd cerita ni la di hari raya. hahaha.

p/s: dvd ni bakal dihadiahkan kepada anak2 sedara aku. so tak merasa la diorang duit raya. rasa DVD raya la pulak. hahahahaha

Fadzli said...

huiii...kk...byknye duit....sorg satu dpt dvd?

Related Posts with Thumbnails