Tuesday, September 1, 2009

kalo makan cili tentu terasa pedasnye



- ini penampilan kedua aku kat BSC sejak darjah 3 ke darjah 4 tah last time datang sini.

- mari buke pose makan cili.

- syamiel buat hal lak kat sini takmo duduk diam2.

- mushroom jack fajitas macam biase2 je.

- molten chocolate cake (eskrem raw meat bak kata nina) tu sedap gilerrrrrr.

10 comments:

jellyna said...

ko makan chilis area mana ni sue? nampak macam bukan kat klcc?

suhanazainal said...

jellyna:
a'ah bukan kat klcc. ini chilis kat bangsar shopping centre.

bb7ady said...

wahhh.. sedap gila ek 'eskrem raw meat' itu? hehe.

nnt nak try jugaklah ;)

KaY FaiZaL said...

huhuhu i rasa lapa la pulak di tengah hari...

suhanazainal said...

bb7ady:
takdela gile sangat. tapi sedap la. tapi sebenanye cam boleh buat sendiri. buat kek pastu letak je eskrem atas kek tu. kalo malas, sile bayar rm19.95 utk harga eskrem raw meat itew.

kayfaizal:
ye saye lapa juge. tapi mak saye kata mase pose tak baik ngadu lapa.

chucky said...

aku nyampah tau ngan ko,asik pasal makanan aje
sentap aku

FdausAmad said...

Cuba makan chiller..amacam?,boleh beku tak?

suhanazainal said...

caki:
bistu takkan aku nak apdet citer pasal keje plak. bowrringg. hehe.

fdausamad (hi!) :
nanti aku try.

@tune® said...

ahhhhhhhhh
nk jugek!!

suhanazainal said...

caki:
aku dah apdet cite pasal keje lak.

atun:
pegi la.

Related Posts with Thumbnails