Monday, March 1, 2010

run forrest run!

Ini adelah tabung durian di rumah kitorang. Tabung ini adalah hadiah perkahwinan kitorang dari salah seorang peminat kami. :P

Pada satu hari, kami rase macam tabung ini telah penuh, lalu kami mengira berapa duit syiling yg ada dlm tabung itu.


Setiap row bernilai RM10. Ada 20 rows di situ. Yey!

Mari kite pergi makan untuk menghabiskan duit tabung durian.

Location: BubbaGump, The Curve.

Nama pun bubbagump, memang dah tentu la konsep restoran ni bertemakan movie forrest gump kan? Dengarnya orang kata, masa kita makan, waiter2 kat situ akan bercerita kat kite pasal muvi forrest gump n tanya quiz pasal cite tu. Aiyo. Aku dah lame gile tak tengok cite tu. Tak ingat sgt dah. Cume ingat quote dia pasal ‘life is like a box of chocolate…’ jek. Ngan 'run forrest run' sambil dia lari laju gile.




Siap bagi kertas aktiviti utk syamiel conteng2. Gud2.
Konsep kat sini, kalau kite tak ready nak panggil waiter, biarkan sign kat depan tu as ‘Run Forrest Run’. so waiter/ress semua akan buat donodoncare ngan kite.



Makan udang puas2 sampai rasa nak muntah! (seriously sampai esoknye perut rasa semacam. Mebi sbb makan byk sgt)


onion rings besar gile (gambar curik)



Ok dah sudah makan. Nak mintak bil. Sila pusingkan sign tu kepada Stop Forrest Stop.

kire waiter2 tu perasan diorg forrest gump la ek? Hehe gurau je. Tapi waiter/ress kat situ baik2. Layanan baik punya. Tapi takde pon diorg bercerita psl muvi tu? Hurmmm….

Overall comment: makan kat manhattan fish market lagi jimat kot? Hehe….

4 comments:

bb7ady said...

sue, bayar guna duit syiling kah? hee hee :p

suhanazainal said...

bb7ady:
oye, aku lupe apdet cerita pasal coins tu dah lalu coin counting machine dulu kat mebeng. hehe...

chucky said...

nak g jugaaakkkk

suhanazainal said...

caki:
jomm! ko banje plak. :-D

Related Posts with Thumbnails