Wednesday, January 20, 2010

annual leave


tahun 2009:

total annual leave (termasuk carry forward dari 2008) = 38 hari
annual leave yg digunakan = 7 hari
balance = 31 hari.

PATUTLA RASE TENSEN JE KEJE LAST YEAR! AKU KURANG AMIK CUTI RUPANYA!

tahun ni saya ingin berubah. doakan saya berjaya.

ps: taun 2009 juga, saya tak pernah amik EL mahupun MC. hebat tak? hebat tak? (sambil kontrol pernafasan). apepun, alhamdulillah sbb ini bermaksud family kami sehat walafiat, takde yg sakit sampai perlu amik EL/MC. semoge tahun ni pon same. aminn.... :-)

7 comments:

Ely Hasrul said...

wow hebatnye ahhaha besh nye byk cutiii

helomynameisjaye said...

wuuuu..aku kagum!

suya said...

wow bes gile
kumpul smpi 58 hari pastu amik cuti stret...hevenn

bb7ady said...

wah wah. dapat transfer GCR maximum tu. ;)

razucute said...

waaa aku raser ko patut diberi anugerah diraja ni...aku tiap2 taun ader mc, el, dan tambah lg satu lambat hehehe ko mmg pekerjer kerajaan yg terbilang hehehehe...

suhanazainal said...

ely:
tak hebat pun slalu kene pegi keje.

jay:
kagum? aku rase nyesal pun ade ni. tapi dis year aku plan nak cuti selalu. huhu.

suya:
mcm mane ko leh dpt 58 ari?

nina:
taun 2008 pon gcr max 15 gak. hehe...

razucute:
tang datang lambat tu mmg aku selalu buat. abesla raja2 melayu kensel nak bagi anugerah diraja kat aku. huhu.

suhanazainal said...

ely:
tak hebat pun slalu kene pegi keje.


jay:
kagum? aku rase nyesal pun ade ni. tapi dis year aku plan nak cuti selalu. huhu.


suya:
mcm mane ko leh dpt 58 ari?


nina:
taun 2008 pon gcr max 15 gak. hehe...


razucute:
tang datang lambat tu mmg aku selalu buat. abesla raja2 melayu kensel nak bagi anugerah diraja kat aku. huhu.

Related Posts with Thumbnails