Friday, January 1, 2010

twentyten


rase cam baru je semalam celebrate nu yer 2000 kat klcc mase matrik dulu. erk. sori ustat talhah. malam tu kitorang tak gi terawikh.

tetibe dah 2010? celebrate pun bukan lagi kat atas rumput depan klcc, tapi skrg sudah up kat balcony tingkat 20 ascott hotel kl. tapi bukan sbb kitorg dah mampu afford nak duduk situ. tidak. kami belum mampu sewa hotel semate2 nak tengok bunge api. kitorg ade kat sini atas jemputan my brader yg balik mesia (ye. boleh dikatekan balik mesia semate2 nak tengok bunge api. sbb kat indonesia takde new year celebration utk menghormati pemergian gus dur). huhu.

8 comments:

chucky said...

ooo,best2

Che Kay said...

Sue, malam neuyear aku ada terkenang 10 tahun lepas. hehe ko pon terkenang jugak je. tak boleh blah kan masa tu. sanggup lepak kat playground tunggu pintu kolej bukak. hahahah

suhanazainal said...

caki:
kat fraser's hill pun best gak. best naik bukit.

chekay:
a'ah memang tak bleh blah. eh ade ke lepak kat playground tunggu pintu kolej bukak? takde ingatan plak. huhu.

Jogger said...

huhuhuh besh arr dok asscott

Jogger said...

klik dell nuff ko

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

@tune® said...

huh...macam rase mude lagi jer kn??

su..thanx for coming..sori xterlayan..suya layan ko kn??
thanx

suhanazainal said...

jogger:
Duduk free mmg best. Kalo kene byr dah kurg best. Hehe.

Jogger:
Ok ok aku klik. Ko dah klik? Timakasey. Bilela nak merase duit nuff ni....

Tagskie:
Hi!

Atun:
No prob bebeh. Jadi penganten mmg le bz. Takpe, lgpun pengapet ko layan aku baek punye. Adik/kakak ko lak siap amikkan air koktel utk aku. Eh caki adik ke kakak ha? Ah same je la kan?

Related Posts with Thumbnails