Sunday, January 24, 2010

you might also like...

aku dah lame plan nak taruk widget nih kat blog nih. tapi asik tertangguh2 jek.

ok dah masuk page LinkWithin dah.

lepas dah buat setting sumer, ok dah setel. yey. rasenye dia kelaskan ikut label yg kite applykan kat entry tu. tapi apsal asik ulang entry yg same je? atau linkwithin malas nak scan semua entry dulu sebelum pilih 3 related entries? ah sekati dia la. janji aku dah letak.


ni satu contoh. label utk entry ni ialah 'work', tapi dia pilih entry 'new buy', 'makan', ngan 'work'.


okla nak tido, esok nak gi road trip. yey.

5 comments:

Che Kay said...

huhu aku dah buat hari tu. ko pon dah buat ye. tahniah!

suhanazainal said...

kaykay:
ko punye ok tak? aku nyer cam rosak je, aku rase dia cam randomkan dlm 10 entry aku aje. sbb balik2 display entry yg sama.

Lynn Nasir said...

salam su,

kita pun dah letak sbb baca n3 su ni. just nak check kot la rosak..haha..

btw, tq!

Che Kay said...

aku nyer mula2 macam lebih kurang sama. tapi lama2 ada la lain2 sket.

suhanazainal said...

lynn nasir:
hehe jom same-same tengok kalau dia leh repair kerosakan tu dgn sendirinye.

kaykay:
oo ye ke? ok aku tunggu ni.

Related Posts with Thumbnails