Saturday, January 1, 2011

al-fatihah: faizal yusup

dapat berita sedey pulak petang 1 januari nih. pelakon drama yg aku minat gak, faizal yusup meninggal 2.30 petang tadi.

cam sedey sebab bukannye ramai pelakon drama yg aku suke. baru je minat kat cite2 yg dia berlakon dalam. ayahsyamiel start minat mase dia berlakon jadik pompuan dalam 'zaharul zarina'. aku suke sbb first drama dia dulu kot, tajuk 'neon' (2004. cite ni interesting sbb semua 66 org pelakon tambahan yg ramai dalam citer ni adelah pelakon femes. yang tak femes adalah dua watak hero(faizal) ngan heroinnye je. n kejadian dalam citer ni semua pada satu malam aje), pastu 'adamaya' series, n baru2 ni baru rase cam nak start folo 'tiramisu' series. tapi skrg rase cam dah malas dah.

mamat ni jugak adelah third cousin aku. maksudnye kitorang share great-great grandparents. kire sedare gak la.


al-fatihah.

3 comments:

Kazaztan Team said...

zaharul zarina mmg kelako...al fatihah...

chucky said...

yeap,sedih gak..alfatihah

suez said...

kazaztan:
yeap. mamat ni berlakon mmg best. kalo mude n single lagik, mungkin leh lawan shaheizy sam.

caki:
amin.

Related Posts with Thumbnails