Friday, July 3, 2009

byk sgt nak apdet sampai takde mende nak apdet

helo everibadi...lame gak aku tak hapdet. bz gile lately.

penat. last week tak merasa dpt weekend. keje straight dari friday night sampaila ke isnin balik. bosan tul.

byk mende nak cite. tapi disebabkan kebizian, byk mende yg aku rase nak tulis kat blog dah ditulis oleh kawan2 lain. dari cite edie britt mati sampaila ke maikel jeksen pun sama.

tetibe aku rase blank. tatau nak cerita pasal ape. haha.

apebile dah tatau nak cite psl topik apa, maka apdet gambar syamiel la yg plg senang kan?

1st time order kid's meal kat ikea cafe. kelihatan lebih sopan apabila memakai bib

7 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

byk tu syamiel... leh habis ker ?

suya said...

banyaknyeee nakkkkkkkk

@tune® said...

ngelat...

Nik said...

ha'ah. nampak lebih sopan bila pakai bib. nape ehk ?

chucky said...

syamiel ...jgn makan banyak sgt mende x berpekdah,meh pas kat akak...
hehehe

suhanazainal said...

azrina:
don weri auntie. boleh habis punye. dgn bantuan mama & ayah. heheh.

suya:
burp...err nak ke? dah abes laa....

atune:
ngeh ngeh ngeh....

nik:
automatik je.

caki:
cait...sorang lagi mengaku akak. :P

KaY FaiZaL said...

ala chomel!

Related Posts with Thumbnails