Tuesday, July 21, 2009

family trip atau kurniawan gathering?

20090718
arini sebenanye aku ade 2 plan yg perlu dipilih:

1. family trip ke taiping. nak gi zoo taiping, muzium sultan azlan, makan mee udang, etc.
2. gathering kolej kurniawan yang diorganize oleh papa. sempena genap 10 tahun kitorg masuk kolej tuh (18 july 1999).
pening gak nak pilih antara 2 ni. famiy trip ni best gak sbb ade geng (abang mamasyamiel dan familynye). gathering kurniawan pun cam best gak sbb mamasyamiel ngan ayahsyamiel dua2 stadi situ.
pikir punye pikir punye pikir.........
.....

....


tetibe aku berada di sini?



masuk miting pada petang sabtu?

tukar plan. aku diarahkan kene keje pada ari sabtu. ke bukit jelutong lagi.

sambil2 bertugas, sempat lepak kat mamak bersama ladies colleagues. laa mu vs mesia rupenye kul 5.30pm, ingatkan malam karang. terpakse layan first half kat mamak. kitorg berenam. ujung belah kitorg, semua layan tengok tv. ujung belah lagi satu plak berdiskas pasal dvd hindustan yg latest? sungguh tak menghormati majlis.



mase nak snap gamba, muke edwin van der saar kat tv, tetibe dlm gamba, muke zaquan adha?



abis keje, alang2 kat shah alam. terdengar kat radio , le tour de gerai tgh singgah shah alam(sejak rudy tak buat morning crew kat hitz.fm, kitorg dah layan fafau n fbi termasukla seluruh stationnye). try je luck isi 3 poskad. eh sape menang ek? aku tak dengar radio la plak? tak menang kot. kalo menang sure dia dah call dah. :-(



le tour de pak mal nasi ayam



pastu pusing2 section 2 shah alam. dulu2 selalu makan sini. tapi bukan feveret ar. tempat makan yg murah n ada abc yg sedap tapi kat bawah ade tikus lalu. huhu. tapi skrg sudah cantek la ini tempat. siap ada kfc besar lagi.



kfc section 2.

5 comments:

alia said...

waaa...seksyen 2 dah bertukar wajah rupenye...dah lame tak gi shah alam...hehehe

alia said...

waaa...seksyen 2 dah bertukar wajah....dah lame tul tak gi shah alam....hehehe

suhanazainal said...

alia:
a'ah sudah tukar suda...kalolah mase kite stadi situ dah camtu mungkin aku lebih seronok stadi kat situ. huhu.

KaY FaiZaL said...

aku sempat la gi makan Sec 2 masa gi konvo. sempat merasa ABC yang sedap sebelum gi sabah. huhuhu. i miss ABC. I miss Cendol! I miss pasemboq! I miss MAMAKS!

suhanazainal said...

kaykay:
jom la balik kl bile2 free.

Related Posts with Thumbnails