Wednesday, July 29, 2009

sue, jb, dan 6 orang anaknya

ateh hantar anak-anaknye 4 orang tido umah opahsyamiel. sebelum hantar, dah banje kitorg makan kat cerana. esoknye, sian plak tengok budak2 tu takde aktiviti kat umah atok opah. tetibe rase nak bawak ke jusco.
nana pun ade juge. memula budak2 tu mcm malas je nak ikut sbb maksu ajak pegi groceries aje.

tapi semua ikut gak. risau plak nak bawak 5 orang anak orang nih. kang hilang ke ape ke.

sampai ke jusco, lisa n faris dah hilang. paksu sudah risau. rasenye tadi faris ada ckp nak beli glue. tetibe nampak faris n lisa lari2 datang kat paksu dan dah pegang glue stick uhu saiz besar. sorang satu. harga sebijik RM7 lebih. pergh...anak2...zaman kitorg dulu pakai gam kanji 20 sen dalam bekas bulat yg ade spatula kecik tu aje tau. tapi berjaya gak mintak faris setuju beli yg saiz kecik sikit. sekali-sekala kene pau ngan anak sedare. heheh.

bwk gi tempat game-game pakai token tuh. beli token 25 hengget, bagi sorang 5 inggit. excited aje muke sorang2. syamiel aje yg blur kenapa dia tak dpt token. tunggu besar nanti ek syamiel....

lisa dan faris


zati


fatin & nana




nana. dan syamiel.



dan lagi


dan lagii



baru nampak muke maksu



syamiel pun nak test main



tetibe syamiel macam suke lak duduk kat tempat johnson's nih

kesimpulannye, susah woo gi jalan2 bawak anak ramai2. mata asik kene carik diorg nak make sure diorg tak hilang. no wonder why my parents hardly bring all 8 of us kuar jalan2. ;-)


2 comments:

rohamia said...

syamiel yg sgt comei...teringat ms jumpa kat cameron tuh....rase nk bwk balik...heheh..

chucky said...

ellehhhh...nk gak maksunye enterprame

Related Posts with Thumbnails