Friday, August 14, 2009

icon2 dunia ramai dah takde

michael jackson:
- aku sedey gak la masa dengar berita dia. semua orang yg lahir zaman 80an konfem layan MJ. lagu2 yg aku terer nyanyi mase kecik pun lagu MJ gak. mase lagu beat it, nyanyi pelat2 sebab kecik agi. masa lagu black or white, siap tulis2 lirik dlm buku lirik lagu mase darjah 5 ke darjah 6 tah.

yasmin ahmad:
- nak kata aku peminat sgt kat dia, tak jugak. tapi aku selalu berminat nak tengok muvi dia. iklan dia toksah cakapla. konfem nak tengok sampai abes.

ustaz asri:
- aku pun bukanla peminat nasyid sangat. tapi ustaz asri ni dah cam icon nasyid malaysia. suara hebat. rupenye lagu 'di pondok kecil' yg kite nyanyi mase sekolah tu pun dia nyanyi ek? (thanks to kak azq for this info). cam sedih gak dia dah takde.

al-fatihah kepada mereka di atas (MJ tu kalau betullah dia muslim). semoga roh-roh mereka ditempatkan di kalangan orang berimann.

5 comments:

azq said...

just found kat youtube (di pondok kecil): http://www.youtube.com/watch?v=6gZJUsxplNk

sayu betul..

@tune® said...

Param pon sudah meninggalkan kite

chucky said...

yeap...

semoga mereka berade di tempat org yg beriman

Soulie said...

banyak yang gifted talent dah takde. tinggal yang ada nih mampu ker nak menandingi dorang kan?

suhanazainal said...

azq:
kan?

atune:
takziah utk familynye.

caki:
amin....

soulie:
mj = nama pun legend. takde ganti kot.
yasmin = a great malaysian. mungkin ada yg menghampiri tapi tak sama kot.
asri = mawi pun takleh lawan kepoweran suara dia.

Related Posts with Thumbnails