Thursday, August 27, 2009

luahan cik karipap dan kawannye.

saye karipap. kuih paling femes kat mesia.



hai. nama saye pisang goreng. sape kate karipap paling top kat mesia nih? saya la sebenarnye kuih paling femes dan hot kat mesia. malas nak cakap panjang la kan, nanti org kate belagak plak. tapi sampai ada perumpamaan 'bagai pisang goreng panas' kalau nak memaksudkan samting yang laku gile. well.....


tapi, kenape bile bulan pose je, kami tak femes seperti selalu?




best sgt ke budak tiga segi ni?



kuih yg cam bot banjir ni pun apsal ramai sgt beratur nak beli diaaa?

3 comments:

zulfarina zulkeple said...

nmpak sedap lak karipap pusing tu cam nk kena beli kat param jer huhuhu smua kuih yg dipaparkan mmg feveret

chucky said...

ape ni...
dah la bukak taim aku tgh pose
grrrrr

suhanazainal said...

zulfarina:
bebaik, karipap kat param tak semestinye sedap. silap2 bleh dpt yg basi.

caki:
nanti2 bile ko dah berbuke pose, meh masuk blog ni balik okeh?

Related Posts with Thumbnails