Tuesday, August 25, 2009

tappers @ capsquare

entry makan di bulan pose? huhu sori yek. tapi kejadian ini berlaku sebelum bulan pose.

sebelum ni asik dok bace suya (item 26 & 27) pegi capsquare. nak gak pegi. bile dah sampai, nmpk cam takdepape sgt je. tapi kitorang dok mencarik gak restoran yg diorang ade citer2kan: 'tappers'.

jalan punye jalan, terjumpe gak tappers. hmm...kedai nampak cantek. jalan2 kat depan kedai dulu tengok menu ape yg menarek, eh, apsal harga macam too good to be true?? tanpa pikir panjang, terus masuk dan duduk.

tengok2 takde customer lain. ramai yg duduk2 tapi diorang tu staf yg melepak2 takde keje.



kosong. yg sana tu sumer staf.


belah sini pun kosong juge. itu pun staf juge.



ini gambar dari menu. nampak menarek. cuma RM9.80 saje.



ini pun dari menu gak. RM8.80 saje.


biasenye kat menu nampak sedap giler tapi bila food sampai nampak biase2 je kan? tapi kat sini food yg kita dapat tu rupe hampir sebijik ngan dalam gambar.


bukanla 100% sama tapi cam sama kan?



onion ring ni beso gile. dan sedap juge.


to suya, thanks for your rekomendesyen! pasni kalo pegi area capsquare, pasti datang sini lagi!

10 comments:

jellyna said...

a'ah la, menu betul sama cam dlm gambar. mesti tukang amik gmbr tu tukang sediakan makanan tu jugak. ok, aku tergoda. nak pegi makan jugak la kat situ~ lalalala

suhanazainal said...

jellyna:
paling best ialah harga dia. aku makan berdua ngan ayahsyamiel cuma RM26++ je.

suya said...

aah,,,,ekceli tengs tu jay dei la yg kenalkan aku kt tempat ni...ahh lapaaa

kuizikel said...

entry ni telah menggiurkan aku..cis cis ...

helomynameisjaye said...

sue, u shoud try other restaurant kt hujung depaaann tu.apetah namanya.pokok serai ke apa namanya.affordable dan sedap juga. :)
and also the owner very2 nice.

suhanazainal said...

suya:
jay thanks to yoouu.

kuizikel:
kalo ko tengok aku, lagi menggiurkan. wahaha. (tetibe aku rase geli ngan comment sendiri)

jay:
ye aku ade lalu restaurant itew. nampak menarek jugeks. will try. thanks.

chucky said...

yeye,jay la punye keje
yg paling aku suke
dah la murah
takde govt tax ngan service charge
bes wooo

suhanazainal said...

caki:
ok skrg aku tgh rase nak pegi makan situ skrg.

KaY FaiZaL said...

wah! kalau ada masa kapal ku singgah kl, harus aku pergi mencuba. dah bosan dengan makanan di sini. semuanya mengecewakan jer.... (T_T)

Glitz & Glamour said...

hah bukan saja makanan kat CapSquare best best saja. Kalau ada masa, datanglah kat Glitz & Glamour, barangan kostume jewelri kami bukan saja cantik cantik belaka tapi harganya juga berpatutan. sila layar blog kami kat www.glitznglamour.wordpress.com. Lokasi - sebelah Starbucks atau belakang counter Digi. Jumpa ya!

Related Posts with Thumbnails