Sunday, August 9, 2009

jalan2 ke pd

PD = pantai paling senang utk dipergii. takyah plan awal2. takyah travel jauh2.




mama tgh meeting mase first time syamiel masuk swimming pool kat avillion nih. tak dapat nak join. singgah kejap je amik gambar.




ingatkan first time masuk, dia takut, tapi hepi jek.





ni first time pegi ke laut plak. ke laut sungguh.





mama dan ayah dah melompat ke laut. tapi mane syamiel?





ooo...dia bz menulis atas pasir....

yey siap....

3 comments:

@tune® said...

huih...
pandai anak ko tulis

die da pandai minta adik lom?

KaY FaiZaL said...

Wah, chomelnye si syamiel. ingat dulu-dulu punya la nak lari dari gotong royong kat kolej, uncle kk, ayah syamiel sama kawan-kawan lain lari sampai PD. hehehe

suhanazainal said...

atune:
dia blom pandai minta adik. tapi dia pandai mintak uncle (ditujukan kepada auntie atune) heheh....

kay:
mamasyamiel tak payah pegi pd pon dpt lari dari gotong-royong gak. huhu....

Related Posts with Thumbnails