Thursday, February 26, 2009

melaka

outstesen lagi.

ekzibisen lagi.

kene carik tempat mkn menarik lagi.

sepanjang 24 jam kat sini, usaha mencarik makanan sedap belum berjaya. asam pedas melaka? huh...kat kl lagi sedap. atau mungkin kedai yg aku pegi tu yg tak sedap.

melaka pun skrg dah canggeh. kalo dulu cume ade a famosa je, skrg da ade menara berputar.

8 comments:

jellyna said...

asam pedas nenek aku best, nenek aku kat merlimau,melaka tapi skang kalau ko pegi try masakan nenek aku, nenek aku dah tak terel masak dah, dulu asam pedas dia fuhh sampai menghirup mangkukk

nURmALa mAZLan said...

aha la..melaka skang dah canggih tau.. weeee~~

suya said...

tampin ade assam pedas sedap..ngan tangkak..hihi 2-2 bukan melaka eh?;p

suhanazainal said...

jellyna:
ala kalo nenek ko dah tak terel, kenela pass keterelan tu ke cucu dia.

nurmala:
oo ye ke?

suya:
cait....

Kay Faizal said...

buah melaka kat melaka sedap ke?

chucky said...

oooiiii,nk ikuttttttt
x pe,makan belacan laaaa

@t00neY r00neY® said...

aku slalu sesat kt melaka..
signboard xmesra alam!!

suhanazainal said...

kay:
ntah? aku tak jumpe pun org jual buah melaka?
same cam pegi bandung gak, takde pun jual mi bandung atau sirap bandung.

caki:
ko dah lepak ngan cik belacan melaka tu kira orait la tu. takyah gi melaka pun takpe.

atun:
sesat ke? aku tak sesat pon (cakap dgn nada belagak. sbb ada gps manusia di sebelah. kalo aku sorang-sorang pun konpem sesat, bukan setakat dlm melaka, dllm kl pun aku sallu sesat :P )

Related Posts with Thumbnails