Monday, February 16, 2009

What's inside my handbag?

skrg ni musim tag ke? tapi ok gak, ade idea sikit nak apdet.

huhu dah lama dah jal tag ni. baru skrg sempat nak buat.
What's inside my handbag?

1. Find a safe quiet place free of significant other, noisy makers, priests, nuns, all things religious and men in general.
ok.

2. Take a photo of your handbag and the contents.


3. Dump the contents of your handbag in a pile.

aku letak atas meje je la.


4. Be brave and explain to your fellow bloggers what lurks inside the handbag.


barang biase2 aje.

clockwise:

kad pediatrician syamiel
tisu
access card
nametag
handphone lama yg mmg dah tak pakai tp rase tak lengkap kalo takde dlm henbeg
namecard holder
wallet
keysss
sunglasses
compact powder
lipstick
blusher
sweets
not in photo: handphone yg digunakan utk amik gamba ini.

5. What's the most important thing in your handbag?

tisu - kalau syamiel selsema bleh lap hingus dia. tapi sallu gak lupe bawak tisu so belasah aje ape ade. huhu.
access card - penting sbb kalo takde takleh masuk opis.
nametag - penting sbb kalo jumpe dato' kp tak pakai nametag nanti leh kene marah depan org.
namecard holder - penting bile org mintak. dan juga bile aku blok kete orang mase parking. "sila call saye kalau awak nak suruh saye alihkan kete"
wallet - penting sbb kalo takde takleh beli barang. tapi leh pinjam org.
keysss - kalo takde nanti takleh masuk kete, masuk umah.
sunglasses - kalo takde nanti kalau jalan2 tghari panas pastu sakit mata


6.What's the most embarrassing thing in your handbag?


gule2 yg dah berzaman duduk dlm henbeg. ekceli takdela embarassing sgt, tapi kalau dah cair pastu dah semut masuk then it will become an embarrassment to me.

7. Tag others who might want to embarrass themselves
all my girlfrensss out there.

5 comments:

jellyna said...

wah, ko pakai bedak mac ek? wah wah

suhanazainal said...

jellyna:
big mac? argh tetibe rase lapar tapi masih kene boikot mekdi.

suya said...

wahh padat!mesra cepat dan betul hangbag ko...

chucky said...

aku x de henbeg........x leh jawap....

suhanazainal said...

suya:
mesra cepat dan betul? macam polis je?

caki:
wallet pun dikira henbeg jugak. sile buat.

Related Posts with Thumbnails