Monday, October 26, 2009

16-18 bulan

apa yg syamiel boleh buat pada umur 16-18 bulan:


sarung baju ayah


tetibe aritu pelik kenapa dia pegang list harga kete tapi dok tadah tangan pastu cakap 'amin'? apa yg dia doakan? rupenye teringat...aritu mase musim H1N1, ari2 mama akan baca doa elak penyakit kat syamiel. tak hafal lagi so doa dibaca dari kertas yang diprint. syamiel akan aminkan. patutla mase ni dia jumpe kertas yg cam sama je, terus baca doa. hehe.


pandai suap makan sendiri?


dah pandai suap botol kat baby hadif


dah pandai kiss baby. amboi amboi amboi....


tiap kali amik gamba, tak menyempat2 mesti dah lari kat kamera sambil cakap "ngok ngok..." (nak tengok gambar yg dah diamik)


pandai makan suap sendiri lagi?


dah pandai buat sarkis?



dan sarkis lagi

10 comments:

KaY FaiZaL said...

hahahahha ala chomey! ni buat paklang macam nak gigit pipi syamiel. =D

jellyna said...

oh syamiel, ko memang comel, mamajal suka ko~

helomynameisjaye said...

alahai comelnya ;p

@tune® said...

meh sini syamiel

suya said...

comel gile sarkis2 die

Ely Hasrul said...

ahhaha part sarkis tuh hebat.. hahaa

Jajadomaq said...

Hahahhahaha.... makin lama muka makin macam mama!

chucky said...

syamiel,
sile prektis lagi ..
buat sarkis yang terbaik

Jogger said...

finaly hupdet gak.... walaupun aku skrg sebuk dgn board paper...

nnt anak ko aku nak train men paintball buley? mcm ada bakat jer

(bakat yg diperlukan: aktif mcm rory)

suhanazainal said...

kay:
ahaha...mama dia pon selalu rase nak gigit dia.

jellyna:
eh sudah tukar ka, bukan auntiejal, tapi mamajal? takpe, lagi mesra ek. mamasue juge suke syasya.

jay:
:")

atune:
jap, tgh tunggu mama ayah bawak gi meru.

suya:
ntahnye.

ely:
tetibe aje dia naik camtu. tak jatuh lak tuh. sempat tunggu mama dia pegi amik kamera dulu.

jajadomaq:
ya ka? tak kesahla muke sapa pon, mama ka ayah ka.

caki:
baik auntiecaki.

jogger:
aku tak kesah syamiel nak men ape pon. asalkan halal. nak men paintball pun, bayor sendiri, jgn curik masuk. tapi kalo org banjer atau unclehamdi banje, takpe. train makbapak nyer sekali. makbapak syamiel pon minat paintball, cume tak berkesempatan aje. hehe.

Related Posts with Thumbnails