Monday, October 5, 2009

masih lagi terselamat

may 2008:
ade kursus kat kedah. aku tak dpt attend sebab tgh dlm pantang lagi. lepas abis kursus, budak2 yg dah attend kursus tu dok citer diorg buat aktiviti tu. huh...selamat aku takyah buat.

end of 2008:
kat ofis ade wat aktiviti tu petang2 lepas keje. kawan2 opis selalu ajak aku join. tapi aku elak dengan alasan kene amik syamiel. memang betul pun. kalo lambat, nanti kene bayor OT kat nursery. aku selamat lagi dari aktiviti itu.

aug 2009:
kursus kat melaka. first day senaman pagi, aku ngan roommate aku je bangun gi senaman. yg lain sumer tido. tapi cuma aktiviti lari2 aje. dengarnye, keesokan harinya akan ada aktiviti itu. aku dan roommate tetibe bangun lambat pulak esoknya. tak dapat join senaman. mase bangun dari tidur, terdengar budak2 yg tgh bersenam kat luar tengah buat aktiviti itu sambil radio pasang lagu utk aktiviti itu. cam tak pernah dengar je lagu tu. roommate aku cakap, itulah dia lagu poco-poco!

setakat ni masih terselamat lagi dari aktiviti ni. doakan aku berjaya mengelakkannya lagi pada masa-masa hadapan. aminn...

6 comments:

Nik said...

mwahahaha..... aku pun selamat gak

suhanazainal said...

nik:
memang ler. sbb ko ler roommate itu. ;-)

azq said...

hahahhaha.. ingatkan apa tadi. same here. i've no idea what poco-poco is all abt.

KaY FaiZaL said...

aiyoo kakak, takut nak berpoco2 ek. satu hari nanti pasti ko akan terjebak jugak. amin.... hahahaha

z-zah said...

seronoknya hidup dilindungi Allah...

suhanazainal said...

azq:
me too. like what the ..?

kay:
aku kene bace doa tolak bala nih.

z-zah (hi!):
alhamdulillah. kenapa ek...awak dah jadik mangsa ke? hihi....

Related Posts with Thumbnails