Monday, October 12, 2009

ok aku ngaku aku suke dia

hihi...

ni cite dulu...zaman skola.

apsal jambu? ok skrg aku paham kenapa anak sedara aku suke gile ngan david archuleta.

suke sgt mase dia nyanyi lagu 'no matter what', boyzone yg lain sumer backup je. dia sorang je nyanyi. ok ronan keating pon same.

hehe zaman skola, walaupun aku mengaku gile nirvana n green day, tapi budak skola mesti kene suke bsb atau boyzone punye. majalah galaxie pun asyik cite psl diorg aje kan? so jgn salahkan kitorg. salahkan majalah galaxie.

tapi arini cam sedey. stephen gately dah meninggal. :-(

5 comments:

bb7ady said...

uh? dah meninggal ke dia ni? :(

akupon penah minat dia gak zaman skola dulu. haha

siap lekat poster gambar dia kat locker asrama dlu.
tapi pastu aku koyak aje lepas insiden kwn aku sukehati bukak locker aku & ternampak poster beliau sambil kate --> "lina nape ko simpan poster ni? ko minat dia ke? dia ni gay lah, kah kah kah".

jellyna said...

muda lagi dah ninggal kan, dah ajalnye~
aku suka gak boyzone dulu tapi suka lagu je la, org-org dalamnye takde lak yg aku berkenan, stephen gately cute tp pendek (among all boyzoners la kan), hehe

Jogger said...

uhuhu... tq suez ko lawat blog aku... itu arr keje aku skrg... ko nak award tu.... kasik arr email@ buzz aku kat ym...

suhanazainal said...

bb7ady:
a'ah aku dengar kat radio semalam.
haha lantakla dia gay ke tak, bukan kenal kite pon.

jellyna:
tu ar pasal.

jogger (hi!):
menarek gak blog ko. selamat memblog. n thanks sbb bagi review utk blog aku. ;-)

chucky said...

aku x suke dia,muk cute sangat
heeh
aku minat ronan keating(",)
takziah kepada pasangannye

Related Posts with Thumbnails