Thursday, October 22, 2009

saya yg ntahapahapa

"mane hupdet ni?" kate seorang kawan.

iye, saye sgt bz skrg.



keje sgt byk.


tapi mase lebih byk digunakan utk mengadap bos. keje pun tak siap2.

idea-idea utk update blog dah byk masuk to-do-list. sampai idea entry yg sama sebijik telah masuk dalam blog kawan (same plak pemikiran kite ek jal?)

arghhh...

ps: amdi, ok la kan, ni kire apdet gak la ni kan?

5 comments:

chucky said...

mmg update
trima kaseh

jellyna said...

kan? selera kita sama, tapi ko kata ko ngidam nak makan sengkuang tu, adakah????

KaY FaiZaL said...

alhamdulillah~

suhanazainal said...

caki:
same2.

jellyna:
tidak. utk pengetahuan ko, aku mengidam sepanjang mase. nafsu makan kan tinggi.

kay faizal:
amin.... (sebenanye aku tak sure ape yg ko syukurkan)

KaY FaiZaL said...

Syukurlah sebab belog ko terhapdet jugak. Haha

Related Posts with Thumbnails