Tuesday, October 13, 2009

blogjog?


ingatkan saperla yg tetibe bagi review nih. rupenye buddy kat mmsc: amdi a.k.a. drool7. teman sepermainan dota all-stars.

komen dari review ko:
- apsal review blog aku masuk dlm cite baju konvo ko?
- bile mase aku 'amat garang'?
- ecece...aku jage hero aku bebaik ape. tu yg selalu nyorok dlm utan. heheh.

anyway thanks sbb rajin mereview belog aku. such a great idea utk buat belog cenggitu.
;-)

7 comments:

KaY FaiZaL said...

Wah! Kali pertama aku dpt bukak blog ko dgn laju nyer. Kalau tak, berjanggut aku tunggu. Hehe. Sbb skrin tepon kecik kot yg buat laju. Haha. Eh pandai pakai perkataan belog. Very hamis jalikha. Haha. Kawan ko yg berblogjog tu agak2 brape kilo kalori digunakan utk habis 1 pusingan ek? Hehehe

Jogger said...

Sue:
wah. thank you suez. siap wat entry utk aku tuu... x sia2 aku kongsi emas masa men dota dlu. muahahha

entry tu campo skali dgn blog citer aku... patutnyer kena wat header lain... kan?

kay faizal
byk kilo gak tuu... tp suma kalori kat jari arr yang digunakan habis... huhuhu

suhanazainal said...

kay:
bile dicheck, aku dah guna perkataan 'belog' sejak 31dec2008 (http://suhanazainal.blogspot.com/2008/12/selamat-1430-hepi-2009.html), tapi aku tak sure mase tu aku dah folo blog hanis ke blom.
tapi aku suke dia juge seperti ko suke dia. ;-)

jogger:
ok aku dah faham ko campurkan citer life ko ngan review blog orang dllm satu entry. nanti nanti2 bile ko dah byk entry, akan ade masalah sikit utk ko carik balik entry yg mane yg cerita psl life ko sbb ko gune tajuk blog yg ko reviewkan kan? tapi kalo terer carik, shudnt be a problem. pakai label pun senang nanti. cam aku ni, dah 200 entry lebih baru nak cube put labels kat setiap entry. penat tau.

Jogger said...

point taken sue... tq.

p/s: ko x berjaya bubuh banner kat tepi ker? copy paste coding tu dan masukkan kat widget html...

tadaaaaaa. alaa mcm nuffnang ar. tp aku x kaasik duit jer :)

suhanazainal said...

jogger:
aku dah bubuh lame dah le... tapi aku letak kat bawah. sile scroll down.

Jogger said...

mana hupdet nihhh???

@tune® said...

jenuh gak nk sebut..takut salah sebut

Related Posts with Thumbnails