Sunday, March 8, 2009

515 metre above sea level

last week baru je naik menara taming sari kat melaka kan? pastu dok komplen kat diri sendiri dah lama jadik warga kl pun masih tak pernah gi kl tower?

pastu satu weekend itu my MIL & FIL turun kl. sbb nak gi wedding. so kami sefamily pegi wedding kat gombak. balik wedding, tetibe atuk syamiel cakap "jom gi kl tower". alamak...ada 4 masalah besar di sini:

- mamasyamiel kene gi kl tower pakai baju kurung?
- ngn high heels?
- kamera yg boleh zoom 12x tinggal kat umah?
- kamera fon adelah. pastu battery plak low?

ah belasah je lah. macam tak biasa kan. alang2 dah diajak.

tiket naik kl tower: RM38. fuhh. sib baik wan syamiel banje. timakasih ibu...hehehe....
(RM38 inclusive of naik tower, jalan2 kat winter park, animal park & F1 zone).

1. naik tower. best, tapi ketidakbawakan kamera sgt buat rasa tak best.

first thing yg dicarik: "CBN The shining star of my life. You will always glow within me. And through me you will shine forth....lalalalalalala"


ini je yg mampu diambik dari camera phone.


2. winter park.
cume ade patung2 konon ade salji? pastu pokok2 ade kapas? pastu panas terik tak hengat? ini winter park ke summer park?


3. F1 zone.
syarat masuk: body weight must be less than 80kg? pastu ade height level tertentu aje? pastu korang dah charge siap2 dalam tiket masuk tapi tak semua org boleh masuk dlm simulation kete F1 tu? disebabkan hanya mamasyamiel aje yg layak masuk, nak taknak kene masuk gak sbb dah bayar. dgn selambenye dgn baju kurung dan high heels, bawak simulation F1. tahpape. tapi lantakla. sape suruh charge sekali dalam tiket?

4. animal park

okla. syamiel suke tengok binatang. ;-)

7 comments:

Two Hands Caricaturist said...

Interesting photos!

Kay Faizal said...

aku pon tak pernah sampai kl tower tu. hihi

jellyna said...

hehe

suhanazainal said...

Two Hands Caricaturist:
really? i mean, r u sure? hehe thanks anyway. ;-)

kay:
huhu nanti pegilah yek.

jellyna:
huhu

chucky said...

aiseh,sure aku x leh bawak keta simulation tuuu

@t00neY r00neY® said...

sib bek ade kamela pon..
kalau x..
xde bokti

suhanazainal said...

caki:
err...sbb tinggi ke sbb berat?

atun:
itu ar psl...huh.

Related Posts with Thumbnails