Tuesday, March 10, 2009

kasut & kasit

bagi menghormati akta pengangkutan jalan, nak kene ajar syamiel rajin2 pakai seat belt. tapi nak pakai seat belt kenela upgrade carseat dulu. before nih syamiel pakai carseat utk baby kicik macam yg kitorg belikan utk anak apis, tapi skrg dia dah besar tak muat dah. kene carik yg leh pakai sampai 18kg. kualiti utk brand yg cam dulu tu pun tak bape best. kene carik yg elok sikit dis taim.

survey punye survey, sudah minat sama britax marathon. tapi takde jual kat mesia plak. cume jumpe britax eclipse. patutnye 30% + 10% sbb ade vip card tapi ade miscommunication sikit so cume dpt 35% je. ni baru lepas konfemkan ngan branch dia kat alamanda, dia kata boleh balik semula ke OU utk dapatkan balik diskaun lagi 10% tu. tengokla kalo rajen.

itu cite kasit. pastu rase nak carik syamiel's first kasut kat kedai yg sama. dari rm109 jadik rm49 pastu jadik rm24.50 aje...huhu best2!

mama & ayah bagi early birthday present utk syamiel. kasut & kasit. kaset nak jugak tak?

4 comments:

Kay Faizal said...

Bagi Pihak Syamiel,saya tolong jawab: tentu kaset pon nak! baru boleh layan lagu-lagu ABC n Nasyid. Kalau bosan dengar boleh la lambung2 kaset tu! hehe

suya said...

besnyee nak jugakkk

chucky said...

besday aku pon dah dekat ni

suhanazainal said...

kay:
takde...takde...mama ngan ayah takde cassette player dah. walkman mama & ayah pun entah mane pegi dah tak ingat.

suya:
nak kasit?? cube ko try duduk dlm kasit syamiel. aku rase muat agi.

caki:
ooyeke? same ar ngan syamiel ek?

Related Posts with Thumbnails