Tuesday, March 17, 2009

bestest laicikang in klang valley



dah lama tak gi mkn kat sini.

dulu lauk-lauk kat sini hebat2. tapi skrg cam kureng sket.

tapi laicikang dia masih superb.



restoran: citarasa azizah

location: taman sri kenari, kajang.



atas permintaan puan jal, ini image yg digugel dari gugelmaps. gambar ini blur? apekata anda search sendiri di gugelmaps. kalo tak dpt jugak, sila call ayahsyamiel. hehe mamasyamiel fail sikit bab2 bagi direction jalan2 kat mesia ni (macamla jalan2 kat london terel).

update terkini (2011): sekarang semua kat sini dah tak sedap sangat.  :-(

7 comments:

chucky said...

terus aku rase nk balik opis

jellyna said...

kasi aku alamat, nak pegi la, since dekat je kat kajang...

suhanazainal said...

caki: opis ko kat sri kenari kajang ke?

jellyna:
hamik nih,

Cita Rasa Azizah
C-01-01, Jalan Sri Kenari 12, Tmn Sri Kenari, 43000 Kajang, Selangor, Kajang, 43000 Selangor Tel: 03 - 87397300.

(pihak kami tidak bertanggungjawab sekiranya selera tekak kite tidak serupa - cth: ko rasa tak sedap mane plak ke. kami cume mensajes kepada kwn2).

@t00neY r00neY® said...

nk suh caki bawak aku g opis ler

jellyna said...

taman seri kenari tu kat ner ek? area mana, kasi explain sket

jellyna said...

a'ah ek, nape aku tak terpk nak google map? huuhuhu

suhanazainal said...

atun:
konpius nih. caki opis dia kat seri kembangan ke kat kajang?

jellyna:
dah bagi map.

Related Posts with Thumbnails