Friday, March 13, 2009

maksue yg sporting

walaupun anak sendiri belum amik spm, tapi hari result spm kuar ni buat mak sedara pun berdebar2.



6As, lagi 5 subjek sumer Bs. hurm i was expecting straight As, tapi ok la tu kan, at least result dia much better dari result maksu dulu. form 5 asik memain aje.


pastu maksu dengan sportingnye tanye gf dia dapat result cemane? dia pun dgn selambe jawab "dia dapat straight As. 10 subjects."


sporting tak mak sedare dia? ngeh ngeh ngeh....

5 comments:

Kay Faizal said...

sib baik dah ada gf. kalau tak aku nak suruh suya ngorat. sian suya!

suya said...

sporting gile!

chucky said...

comel sungguh anak sedara mu itu mak suuuu

jellyna said...

pstt, anak kak nin ek?

suhanazainal said...

kay:
boleh lagi ngorat. tapi aku tak sanggup ah kawan aku jadik anak sedara. :P

suya:
huhu aku pun nak jadik cam cikamil ko gak....

caki:
ye caki...eh cemane dah tambah lagi sorang panggil aku maksu nih? :P

jellyna:
psstt...a'ah. syyy....

Related Posts with Thumbnails