Tuesday, April 14, 2009

1st birthday bash


syamiel's first birthday telah diselebret pada sabtu lepas bersama2 zainal's family members yg lain. pot luck party camni bagus gak, jimat sikit. huhu.

clockwise:
girls' cake,
foodies (mamasyamiel & ayahsyamiel bawak mi bandung. ramai puji sedap wooo. haha instant punye perencah saje),
cake utk semua,
boys' cake.



dapat teddybear & belon air untuk ditumbuk (haha taktau nama. mase kecik dulu mamasyamiel panggil tu robot). just like mama, syamiel tak suke teddybear. hehe.



the birthday kids

9 comments:

jellyna said...

apesal ek entry ko selalu tak naik dlm blog list aku padahal entry tu adalah baru.
mesti ko save draft kan?
anyway, happy besday syamiel!

suhanazainal said...

jellyna:
jawapannya ialah: aku konon2 nak bercakap benar, kalo tarikh kejadian ialah sabtu 11 april, takkan dalam blog jadik 14 april (tarikh aku update blog)? tapi disebabkan ko komplen camtu, so aku tukala tarikh ikut latest. demi menjaga hati peminat2 saye. :P

jellyna said...

hmm takpe la entry lambat kan?
dalam entry tu ko yang lambat tu ko bole cakap tarikh kejadian sebenar.
jadi pipel masih tau bila kejadian sebenar belaku.

sekian, terima kasih.

terima kasih jugak kerana melayan karenah peminat yang macam-macam, ehehhee

Kay Faizal said...

gituh statement mama syamiel! weh kalau syamiel tak mau teddy bear tu ko bagi je la kat suya. hihihi

suya said...

aku pon rase camtu gak


aku nak kek barbie!

chucky said...

ERK...BUAT TUMBUK,PASTU MLM TEDDY BAWAK TDO

nURmALa mAZLan said...

happy birthday syamiel

suhanazainal said...

jellyna:
iyolah iyolah den tuka.

kay:
suya suke tediber ke?

suya:
mane satu yg 'ko pun rase camni gak'? sila pilih antara pilihan di bawah:
a. potlak party lebey jimat
b. mi bandung aku sedap
c. mende tu mmg dipanggil robot
d. aku mmg tak suke tediber

caki:
ntah dia. nak ke tak bawak tido. bantal pun takmo.

nurmala:
hepi bethday hasben nurmala.

@t00neY r00neY® said...

alalala...
tomeinyer die..

aku nk kek letak gambar orang la...

Related Posts with Thumbnails