Friday, April 10, 2009

~ happy birthday syamiel ~

sweetheart mama ngan ayah dah satu tahun....!



happy birthday, dear epal kepada mata mama & ayah.


moge jadi anak mama & ayah yg soleh, panjang umur, murah rezeki.

masa dalam pantang dulu, hari2 tengok MHI ade video clip lagu 'sempurna'. kebetulan sama maksud ngan nama 'syamiel'. mama & ayah pun suke lagu ni:

Kau begitu sempurna Di mataku kau begitu indah kau membuat diriku akan slalu memujamu

Di setiap langkahku Kukan slalu memikirkan dirimu Tak bisa ku bayangkan hidupku tanpa cintamu


Janganlah kau tinggalkan diriku Takkan mampu menghadapi semua Hanya bersamamu ku akan bisa

Kau adalah darahku Kau adalah jantungku Kau adalah hidupku Lengkapi diriku Oh sayangku, kau begitu Sempurna.. Sempurna..

Kau genggam tanganku Saat diriku lemah dan terjatuh Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

Janganlah kau tinggalkan diriku Takkan mampu menghadapi semua Hanya bersamamu ku akan bisa


Kau adalah darahku Kau adalah jantungku Kau adalah hidupku Lengkapi diriku Oh sayangku, kau begitu Sempurna.. Sempurna..

11 comments:

rohamia said...

hepi besday syamiel...

jellyna said...

hepi besday syamiel yg kiut suka senyum menggedik!

azq said...

happy bday syamiel. :)

Olive Tree Guitar Ensemble said...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

suya said...

epi bedeii syamiell...awak dah setahunn yey

cik belacan melaka said...

happy birthday syamiel :)

Kay Faizal said...

Syamiel! I love U! :D Kepada mak n ayah syamiel, selamat menyambut hari bahagia ni, syamiel tak reti lagi kan nak celebrate birthday. hihi

nURmALa mAZLan said...

eh....birthday dia sama ngan birthday my hubby

happy birthday syamiel

FaDhiaMaira said...

A P Besday Syamiel.... Sama besday ngan Mak AuntRina...

Semoga cepat cakap n laju jalan !!!..

catz said...

happy besday syamiel, semoga semakin comel and sihat selalu.

chucky said...

budak kecik....hepi bestday,semoga dah besar nnt tulis blog utk ibubapa kamu ye...

Related Posts with Thumbnails