Thursday, April 2, 2009

sebulan takde tv

sejak 26 februari lepas, kitorg nyer tv & astro decoder rosak kene kilat.

sebulan tak dpt tengok tv.

pinjam tv buruk bapak aku je. tu pun kadang ade gambar, kadang takdek.

sib baik desperate housewives tayang kat 8tv.

naruto ngan conan pun kat tv3 ade.

tapi ape guna bayar astro kalo tak dpt tengok kan.

dugaan di kala poket kering tul lah.

nak taknak, terpakse beli gak.

huh...naik balik bil keditkad camnih.

sape2 ade job freelance, sila ajak saya join ye. tak kesah la buat flash programming ke, grafik ke, animation ke, illustration ke, storyboard ke, jadik vo talent ke, typist ke, ape saje yg leh bagi extra income. sila ajak. urgent. timekasih.

7 comments:

Kay Faizal said...

wah....bestnye tv baru!

suhanazainal said...

kay:
tapi beli secara terpakse. part dpt tv baru tu best la. ko ade job freelance nak bagi aku tak?

@t00neY r00neY® said...

sabar
sabar
rejeki ade dimana²

jellyna said...

uish, agak canggih tv ko tu di kala desperate nak tv - alang-alang beli ek?

Kay Faizal said...

aku nak bagi ko keje? aku pon mencari. hahaha. aku tau ko nak topup duit beli TV kan! ke susu anak ko dah mahal?

knh said...

hebat2...tv power tu..freelance wat ID nak...aku tau, ko ID paling hebat kat infusin dulu

suhanazainal said...

atun:
ye timekasih.

jellyna:
a'ah alang2 beli. lagipun yg lama tu beli yg murah pastu rosak tak sampai 2 tahun. agak kecewa di situ.

kay:
hehe ape salahnye ko bagi aku keje. a'ah nak topup duit tv. susu anak lepas ni dah murah sbb umur dia dah masuk setahun. susu setahun ke atas lebih murah. paling mahal ialah mase newborn.

knh:
biasela...aku kan tamak haloba, gile kuasa, ape2 aje lagi lah.

Related Posts with Thumbnails