Tuesday, April 28, 2009

award apekah ini

diberi oleh kk:



dan sebenarnya aku pelik, nape logo award ni macam logo tempat aku keje skrg? logo kalau ada padi2 kat tepi2 tu nampak sangat macam boleh tangkap2 orang punya logo ok. huhu....

oh lupe. kk kata kena pass award nih kat 7 org lagik. gile ramai.
CBM
atune
rohamia
jellynajal
bb7ady
caki
jajad

sekian, terima kasey.

8 comments:

Nik said...

nguahahaha..... ntah2 bos ko dah tau ko blogger tegar tak ? akehkehkehkeh....

Kay Faizal said...

hahaha aku pon kurang pasti. yang aku pasti bende ni macam tag. kena pass2 kat orang. hihi

jellyna said...

jadi?
apa yang aku kena wat dengan award ni ek?
tampal ke?
letak kat list award ke?
ape ek?

@tune® said...

mcm logo negeri negeri pon ade

suhanazainal said...

nik:
bos ko caner plak? tapi ex-boss ko dulu pun blogger tegar gak. aku rajin bace blog dia. slalu apdet psl aktiviti surau. heheheh....
huhu tegar pun takdela apdet during opis hour. setakat reply comment sikit2 ade gak kadang2. huhu....

kay:
ok. tq.

jal:
tu kk dah jawab kat atas. hehe aku baru approve.

atune:
a'ah cam kedah.

Jajadomaq said...

hish... x paham la nak buat apa dgn award ni....

tak kan nak print pastu frame letak kat atas meja lak???

suhanazainal said...

jajad:

nak buat ape ngan award ni:

a. kalau rase tatau nak apdet blog ngan ape, buat je macam ape aku buat. komen pasal award tu ke, puji ke, kutuk ke.

b. buat bodo.

Nik said...

haha... ha'ah. blgger gak dia tu..

Related Posts with Thumbnails