Thursday, April 23, 2009

the passengers

21 april 2009

whoa....sejak 1 january 2008, baru skrg dpt tengok wayang.

tu pun dengan opismet. lepas abis xm. kebetulan on tuesday. ladies' day out. dapatla discount ladies' day.



best gak cite nih. disebabkan dah lame tak tengok wayang, aku dah tak amik tau sangat ape cite latest yg ade, so mcm taktau pasal cite ni. tapi staf tgv tu ckp cite ni 'boring gak...tapi dah abis cerita baru dia tau yg dia dah mati' so aku bygkan cite ni mcm the others. aku suke cite tu. tapi aku cam takut gak kalau cite ni tak sebest the others nanti mesti aku dok compare2 pastu cam tak puas ati. tapi lepas abis cerita, aku masih suke cite ni. kind of movie yg aku suke.

tapi dah lame tak gi tengok wayang ngan ayahsyamiel...nanti2 kite pegi yea? ;-)

5 comments:

Kay Faizal said...

gituh! asal la aku nak tgk haritu macam tak de? exam ape?

suhanazainal said...

kay:
ntah ek? aku taktau ape2. dah lame tak amik tau pasal wayang. adela xm sikit... :P

chucky said...

ooo,aku before exam dah layang muvi,so,skrg ni,kosentret nk stadi..
mcm best aje anne hateway belakon jdik mcm x lembik

@tune® said...

g la sesekali nengok wayang

no harm ait?

suhanazainal said...

caki:
Ok gak anne hthway jd tak lembik.slalu jadi budak skola je kan?

atun:
Mmg no harm at all.tapi agak susah.caner nak cite ek?takpe u will understand bile ko dah ade baby sok. ;-)

Related Posts with Thumbnails