Monday, April 27, 2009

panas la kl nih

ari sabtu takde aktiviti.

duk umah panas. nak pasang ekon, tuan rumah tak bagi pasang lak.

argh...panas la kl ni.

jom gi genting.


isi perut dulu...eh nape macam set for 3? yg makannye dua adults aje? oo...sebab set for 3 ni lagi murah. "yg lagi satu burger & fries tu boleh tapau", kata ayahsyamiel. (selepas kejadian, semua makanan tu berjaya dihabiskan dengan jayanya tanpa perlu menapau. muahaha.)

mase bujang dulu, kalo gi genting, mesti belasah main corkscrew & ape saje yg ganas2. kete semut ni tak layan. tapi skrg ni barulaa nak naik kete semut (monorail). huhuhu....


ihik!


bagai anak ketam mengajar ibunye berjalan


time dia minum susu, baru leh dating. heheh.

9 comments:

suya said...

bestnyeee!!!!

Jajadomaq said...

mmg panas!! best gak idea nak hilangan panas gi genting tu.. tapi bukan ke kat genting pun dah x berapa sejuk aaa???

dah lama x pegi dgn peeq.. last sekali pegi dating2 masa x der anak lagi! dah 4-5 tahun la tu......

Kay Faizal said...

TAK BEST! sebab diorang tak ajak kite! hahaha kalau diorg ajak, lagi best diorang nak dating. suya leh jaga syamiel. hahaha

p/s: ape perasaan naik keta semut?

Fadzli said...

hanye air f&n kaler merah yg sempat di tapau balik ke umah...smpi arini pon blm abes lagik.

suhanazainal said...

suya:
boleh tahan la best. tapi tak main ape2 pun. cume naik monorail.

jajadomaq:
a'ah betul, genting takdela sejuk sgt. kitorg tak pakai jaket pun. syamiel je pakai.
ha pe lagi...silelah pegi ngan peeq.

kay:
ok jom kite gi sekali nak? tapi ko sanggup ke jaga syamiel?
ps: perasaan naik kete semut: eh best gak ape...?

fadzli:
a'ah kan. seb baik awak sorg je minum air gas.

chucky said...

anak ketam ajor mak bejalan....gile tebalik

Naughty Adam said...

waaa syoknyeee tmpt sejuk... tentu seronok...

@tune® said...

mesti sejuk..huhuhu

pe barang main cawan??
main naik semut bagai...

xwrock la...

kikiki

suhanazainal said...

caki:
betul la, tak nampak ke cam syamiel yg mengajo aku berjalan tuh? hehe....

notiadam:
takde sejuk mane pon. global warming dah makin kuat nampaknye.

atune:
mane ade main cawan...?

Related Posts with Thumbnails