Tuesday, April 28, 2009

taggerism - profile photo

tagged by suya:

1. Letakkan gambar profile anda





2. Terangkan apa maksud gambar itu?
maksud gambar itu ialah ade mamat yg bernama kerk tgh amik gambar aku dan aku tgh amik gambar dia. walaupun cume memegang kamera digital biasa yg bukan dslr, gaya kene ade. mase ni, aku attend majlis 'a breakfast with MD' kat ioi resort. ala2 breakfast at tiffany's la. tapi tahpape je majlis tu. yg penting dpt makan free dan takyah masuk opis.

3. Kenapa pilih atau letak gambar itu?
gambar ni nampak cam tak nampak sangat muke aku. cume nampak kamera cap ayam tu je.

4. Tag 5 lagi blogger
jajad - gamba edit kat myyearbookphoto
lina - ala2 myspace profile photo
roha - gamba cam boleh masuk iklan feminine product
jal - lebih suke guna gamba her other half sebagai profile photo nampaknye
soul - kepandaan melampau

5 comments:

@tune® said...

cap ayam kah?
Lumix kan ke glamer juge..

Kay Faizal said...

gambo ko memang menawan! hihi

suhanazainal said...

atun:
cap ayam tak semestinya tak glamer kan...?

kay:
ihik! gamba ko juge menawan, kay!

Fa.Dhia.Maira said...

pic ni simila ngan krina nyer facebook acct. he..he..

bb7ady said...

hehe. aku gune pic same cam kat fb je. ;)

slalu gmba ala2 cam ko ni org amek time ngadap cermin. tp ko nyer version outdoor gitu.

Related Posts with Thumbnails