Friday, April 3, 2009

food review : wendy's

asik dengar kawan2 cerita pasal wendy's. memandangkan kat area umah kitorg(cheras) takde wendy's, jadik ade satu mission utk ke jusco au keramat semata2 nak try makan kat wendy's situ.

1/4 pound burger: 4.5 stars (sedap tapi burger king's whopper is much much better)

shrimp burger: 2 stars (boleh ke ayahsyamiel?)

chilli: memula ingatkan pedas. takut gak nak order. tapi bila makan, where's the chilli?? serupa cam order satu mangkuk spaghetti sauce aje. hihi.

fries: biase2 aje. mekdi lagi sedap. tapi dah lame tak mkn mekdi.

memandangkan ayahsyamiel pun dah nak start membelog, apekate ayahsyamiel lak buat food review, since he is an expert in giving reviews on food. hehehe....

5 comments:

suya said...

huhu...suke beger die...yg pound2 tuh.cilis lom pnah rase....aku ske fries die gemok2

Kay Faizal said...

aku jugak yang tak pernah cube lagi makan wendy. ala ala dah lama tak pi fast food kecuali rfc. eh lupe fast food yg aku suke pegi ialah MAMAK kan suya kan! hihi.

chucky said...

jgn makan mekdi

makan mende lain x pe,walopon amedika

rohamia said...

wendy's..fries mcm okay...tp bab burger aku suka lg burger king...Mc D mmg xleh tanding sbb aku mmg suka...tp dh lama tak mkn sbb boikot..kt Sunway pyramid pn ade wendy's nie...

@t00neY r00neY® said...

wa...
saye juge suke makan...
nnt bg tau belog ayah syamiel ye..

Related Posts with Thumbnails