Friday, April 24, 2009

photography session@putrajaya

11 april 2009: birthday syamiel yg ke 1 tahun 1 hari.

bersama opismet2 dan kawan2, kitorg bergamba-gamba kat putrajaya. asalnye nak carik kawasan lalang-lalang. risau gak, bleh ke bwk syamiel gi kawasan lalang-lalang ni? belasah je la.

tapi bile dah sampai, tukar venue lak. botanical garden, putrajaya. hehe macam dah beberapa kali je, asal photography session aje, mesti nak wat kat putrajaya. takde tempat lain ke? jawapan: senang. takyah nak gi jauh2. senang nak fikir. kawan2 pun senang nak datang. lain kali gi tempat lain lak.

total photographers: 6 orang. ade yg pro atau berkawan dgn pro, ade yg amatur, ade yg baru beli dslr. output memasing pun berbeza ikut pengalaman diorg. ok la tu.

total model: 4. kalau termasuk mamasyamiel = 5. termasuk syamiel = 6. termasuk ayahsyamiel = 7. termasuk pemegang dslr = 13. termasuk yg amik gambar pakai camera phone aje (ade ati gak tu) = 14.

ini few photos yg baru diupload oleh salah sorang photographer. so far, dia sorang je yg dah aplod. yg lelain, tgh dok edit lagi kot.

syamiel: "ayah, nanti syamiel besar, syamiel nak pakai kamera lagi canggih dari ni ye..."
ayah: "syamiel besar nanti, kamera uncle ni dah jadi kamera antik kot...."



kontrol hensem





hehe




mane org lain ni? gamba kite je?





ok syamiel dah nampak ade 4 org awek tgh usha syamiel.




usaha utk mengotorkan baju dengan rumput basah


6 comments:

suya said...

cantek gambar2...seme nmpk hott oke!

Fadzli said...

uuuuu...hot nye aku!!

suhanazainal said...

suya:
(komen aku serupa ngan komen jb)
haha...

Fadzli:
eh kite kan sama2 hot...hihihi....

Kay Faizal said...

argh! sungguh comel!

rohamia said...

wahh cantek gambo....

suhanazainal said...

kay:
kan? timakasih timakasih....

rohamia:
huhu sekali-sekala. kalolah aku juge ade kamera camtu, tentu makin tinggi bil keditkad aku. haha.

Related Posts with Thumbnails