Wednesday, April 8, 2009

the backyardigans

sebelum ni, waktu pagi2 nak gi keje selalunye sibuk, kelam kabut, nak cepat, dll.

sejak syamiel ada, biasenye kitorg bukak playhouse disney utk bagi syamiel tengok tv sementara kitorg bersiap. tapi syamiel takmo tengok sangat.

kami telah tak sengaje terbukak nickelodeon pulak. macam kiut je 3d animated series ni. animated musical-adventure rupenye. byk nyanyi2 & ade different adventure utk setiap episod. first time tengok lagi, mama & ayah syamiel dah minat sgt kat cite ni sbb lagu2 dia sangat sangat sangat sedap. tabik spring kat composer lagu2 dia.


from left: tasha, tyrone, pablo, uniqua, austin.

pastu skrg syamiel pun suke backyardigans. 7 pagi kami kini lebih ceria!

ps: mesti gile2 diorg wat audition utk carik penyanyi kanak2 yg bersuare sedap. kalo setakat suara cam penyanyi2 wonderpets sure tak lepas audition. huhu.

4 comments:

suya said...

hahah...comel!
wandepets u sakkk

Kay Faizal said...

ni yang nak kena tgk ni! suya,rumah org ada astro boleh la layan rancangan ni. kesian tau kat budak2 yang tak da astro. wonderpet je yang ada untuk hiburkan diorang. ko tu terlebih umur nak layan. hahahaha

suhanazainal said...

suya:
betul3.

kaykay:
hmm...kalo takde astro, selain wonderpets, terpakse tengok pingu. hehe. fyi, backyardigans ni ade juge kat ntv7. hari ahad 9am tak silap aku.

Kay Faizal said...

ye ke! patut la aku tak tahu. sebab waktu tu aku layan nasik lemak kopi O. hihi. nanti aku try tgk!

Related Posts with Thumbnails