Tuesday, April 7, 2009

wrong number

troot troot....troot troot....

dia: hello, puan....
aku: ye saya?
dia: ini puan az**ah kan?
aku: puan az**ah yg bahagian k**p*r*t ke? bukan. ni suhana. bahagian **.
dia: eh bukan pn az**ah?
aku: bukan. extension saye 6*95, az**ah 6*95.
dia: eh salah nombor (terus letakk!)

halo sister? tak reti2 nak cakap sori ke? tak rugi ape pun kalau say sorry. ekceli aku tak marah pun, biasela salah nombor, aku layan ko baik ok. tapi terus letak tepon? ini boleh mendatangkan marah...!

kepada peneka2 siapakah 'dia', kali ini bukan suya ye. ;P

4 comments:

chucky said...

tade belajar agame ke?

Kay Faizal said...

ye saya tahu dia bukan suya. ye la buat ape la suya nak call ko cakap dengan puan az**ah kan!

jellyna said...

sebaik bukan panggilan hangit kan?

suhanazainal said...

caki:
ntahnye? ponteng kelas kot.

kay:
haha buatpe suya nak kol nombo opis aku?

jellyna:
panggilan hangit tu tiru gotcha from jj & rudy.

Related Posts with Thumbnails